fbpx

Wellcare får dig att må och prestera bättre.  Wellcare passar dig som är målmedveten: det är tidseffektivt och exklusivt. Programmet består av mätningar och skräddarsydda program och levererar mätbara resultat. Wellcare börjar med en wellnessanalys.

Wellnessanalys

En wellnessanalys analyserar mer än bara ohälsa. Mätningen innefattar målformulering samt mätningar, observationer och frågeformulär för kartläggning av fysisk kapacitet, psykiskt välmående och sociala möjligheter. Hela mätningen tar cirka 90 – 120 minuter i anspråk som tillsammans med vår dataanalys och en genomgång på 45 minuter kostar 2540 kr. Du kan betala med kort eller kontant i vår reception. Boka en wellnessanalys här.

Feedback

När vi analyserat dina resultat, fastställt nuläge och utformat ett riktat åtgärdsförslagsupplägg går vi igenom detta tillsammans med dig. Genomgången tar cirka 45 minuter och där och då tar du beslut om du vill påbörja ett program hos oss. Förslaget är anpassat till din dagsform, dina mål samt tid och ekonomi.

Wellcareprogram

Även om människans biologi inte förändrats nämnvärt under tusentals år är varje människa unik. Vi bär alla på våra egna ryggsäckar, drömmar och mål. Våra sociala förutsättningar med familj, arbete och inte minst tid och ekonomi varierar. Wellcare beaktar hälsa och wellness ur ett helhetsperspektiv med stark förankring i en vetenskaplig grund. Ett program kan sträcka sig från 3 – 12 månader och kan integrera en eller fler delar såsom kost, träning eller terapi.

Uppföljning

Vi gör uppföljningsmätningar var tredje månad för att säkerställa resultatförbättring oavsett om det handlar om att bli starkare, smidigare, gladare, lugnare, mindre eller en önskan att maximera någon fysisk eller mental kapacitet på elitnivå.

Våra coacher

Våra coacher har mångårig akademisk utbildning och är före detta elitidrottare. Hos oss hittar du läkare, fysioterapeuter, fysiologer, psykologer med mera. Oavsett om det gäller rehab-, hälso-, motions- eller elitrelaterad hjälp integreras detta i ditt wellcareupplägg för träning/terapi/rådgivning.

Ta första steget och boka en wellnessanalys. Frågor? Kontakta oss så återkommer vi inom kort.