fbpx

Ylab erbjuder ett batteri med mätningar och fysiologiska tester, alla vetenskapligt grundade och välbeprövade. Alla mätningar utförs hos oss av testledare med akademisk utbildning och mångårig erfarenhet. 

Klicka på länkarna för att läsa mer om varje test, eller boka tid direkt under knappen längst ner på sidan. Tveka inte att höra av dig om du har några som helst frågor. Att mäta är att veta!

  • Wellnessanalys innehåller ett komplett mätbatteri för fysisk och psykisk status. Denna analys ligger även till grund till våra Wellcare®-program, men du förbinder dig inte till det när du bokar Wellnessanalys. 
  • Bod Pod är ett mycket tillförlitligt instrument för att mäta kroppens fettprocent. Bod Pod kan vara relevant för dig som vill följa utveckling i vikt, fettvikt och fettvikt och förslagsvis justera träningen därefter.
  • VO2max-test passar dig som är elitidrottare eller motionär som tränar mot ett visst mål och vill veta mer om din konditionsstatus för att lägga upp träningen rätt. 
  • Ämnesomsättningstest är ett viktigt första steg vid kartläggning av en individuellt anpassad kost- och aktivitetsplan. Det kan vara relevant för dig som vill gå ner eller stå still i vikt. Det är även viktigt att veta ditt utgångsläge om du vill träna för att öka ämnesomsättning. 

Vill du läsa mer om vårt koncept Wellcare® och hur vi jobbar med träning? Läs mer här.

Vill du köpa en mätning i present? Kontakta oss på info@ylab.com så hjälper vi dig.

COVID-19

Vi som hälsoföretag säkerställer vår miljö och allmänt agerande för att du ska känna dig trygg när du kommer till oss. Läs här om vad vi gör gör för att minska smittspriddningen.