fbpx

Vissa dieter kan påverka din ämnesomsättning så att energiförbrukningen går ner. Konsekvensen blir att ditt energibehov minskar vilket innebär att du måste äta mindre för att stå still i vikt. Därför kan det vara relevant att genomföra ett test av din ämnesomsättning.

Ylab introducerar en ny tjänst med noggrann metod för metabolisk bedömning för dig som vill optimera kost och träning för en hållbar målvikt.

Så här går testet till

mäta ämnesomsättning

Ett test av ämnesomsättningen tar cirka en halvtimme att genomföra. Du ligger på en bänk med en andningsmask och andas normalt. Vänligen observera att inga blodprov tas.

Efter testet får du med dig ett utskrift med ditt individuella RMR (Resting Metabolic Rate) vilket i princip är det totala antalet kalorier som förbränns när din kropp är i viloläge.

Klicka här om du vill du läsa mer om hur ämnesomsättning fungerar och bakgrund till testet.

Hur förbereder jag mig inför ett ämnesomsättningstest?

Du bör inte äta senare än tolv timmar innan testet och inte heller röka/snusa senare än två timmar innan.

Pris och bokning

Mätningen kostar 1900 kr och betalas med kort eller kontant i receptionen när du kommer.

Som ny kund kontaktar du oss via formuläret (länk).  Efter ditt första besök hos oss kan du ladda ner vår app och smidigt boka tid via den i framtiden.

Hur kompetenta är testledarna?

Ylab anställer endast testledare med akademisk utbildning. Samtliga har internutbildning som ligger högre än SIS Swedish Standards Institutes minimikrav för testledare.
Ylab är agent för Cosmed och är därför väl förtrogen i hur instrumenten fungerar och bör skötas. Vi använder den mest avancerade modellen Fitmate MED.

Dina kontaktuppgifter

Ylab lämnar inte dina kontaktuppgifter till någon tredje part. Ylab kan använda dina kontaktuppgifter för att informera dig om bokningar och egna tjänster. Du kan när som helst begära att dina kontaktuppgifter ska raderas från Ylabs kundregister.