fbpx

Man behöver inte vara sjuk för att känna att man skulle vilja må lite bättre. Man behöver inte vara skadad för att önska att man kunde förbättra prestationsförmågan. Med vårt Wellcare® koncept är chansen stor att du får en högre livskvalitet och harmoni mellan kroppen, själen och livet.

Målmedveten, höga krav och ont om tid?

Ylabs kunder är målmedvetna, har höga krav på sig och ont om tid. De ger Ylab förtroendet att ta hand om sin hälsa och prestationsförmåga.  Ylab planerar kost, träning och terapi från rehab eller elitnivå. Allt under samma tak. Nedan följer vanliga mål som våra kunder har med sina Wellcare-program.

07160-8-web.jpg

TOPPEN?
Ibland leker livet och man befinner sig på moln. Då gäller det att ta vara på chansen att kunna flyga högt. Om du vill toppa din prestationsförmåga för att bli starkare, uthålligare, snabbare i kropp eller tanke kan våra elit-coacher hjälpa dig.
Prestera lite bättre. Oftare.

07162-11-web.jpg

PÅ GÅNG?
Kanske minns du hur det var en gång i tiden. Kanske är det bara lite nyordning i livet som behövs. Wellcare lägger upp rutiner för kost, träning, arbete, återhämtning. Våra coacher hjälper dig att träna smart, äta gott och njuta av livet.
Prestera lite bättre. Lev livet.

HÄNGIG?
Trädet behöver vatten och näring för att orka leva. För människan kan det vara skrattet som behövs. Vi är många som inte är sjukskrivna men som känner att vi skulle kunna må bättre. Wellcare hjälper dig med kost, träning och samtalsstöd.
Må lite bättre. Skratta lite mer.

07172-5-web.jpg

TUNGT?
Med vår unika mätutrustning och viktminskningsprogram ser vi till att du minskar i fettvikt och inte i muskelmassa och vätska. Vi får fart på din ämnesomsättning för bestående viktminskningsresultat utan att behöva svälta och träna som en besatt.
Må lite bättre. Bli lite lättare. 

07156-6-web.jpg

ONT?
Bland golfare kallas vi för ryggreparatörerna. Vi kan vår biomekanik och vet hur vi ska justera och balansera för att få ordning på din rygg, höft, knä eller annat som överbelastats. Vi har mät- och behandlingsutrustning som ger mer än smärtlindring.
Må lite bättre. Öka prestationsförmågan.

07168-5-web.jpg

STRESSAD?
Det är inte lika lätt att ta det lugnt som att inse att man borde göra det. Kanske är det inte ens möjligt och då kan vi hjälpa dig att få bättre förutsättningar för att klara av ditt livspussel med mental träning, kost för energi och råd för sömn och återhämtning.
Må lite bättre. Hinn lite mindre.

07163-8-web.jpg

KÄMPIGT?
Det är inte alltid lika lätt att prioritera som att förstå att man borde göra det. Med våra Wellcareprogram kan du hålla dig i form med en timmes träning i veckan. Coachande samtal för att få ett helhetsperspektiv hjälper dig till klarhet.
Må lite bättre. Andas lite djupare.

07158-12-web.jpg

KAOS?
Oro och nedstämdhet som dominerar? Obalans mellan mat och träning? Svårt att unna dig viss mat och hoppa över träning? Kanske har du hamnat i spåret mot Ortorexia Atletika? Läs mer om vår behandling för Ortorexi och andra ätstörningar här.
Må lite bättre. Hitta balansen. 

Börja med att boka en wellnessanalys. Frågor? Kontakta oss så återkommer vi inom kort.