Golfen har blivit bättre

“Ylab är bäst i test! Hade haft ont i ryggen i exakt 25 år och testat allt när jag gick dit. Hade haft stort diskbråck i ländryggen efter golf i 35 år. Blev smärtfri efter 3 veckor och är nu efter 4 års träning stark i coren så att smärtan är borta och mina drivar nu 250 meter utan problem😀😀Testa Ylab du med!”

– Joakim Sabel, Golf-entreprenör

 

Mirakel på en timme i veckan

“När jag mötte Yvonne och la min kropp i hennes händer, förändrades mitt liv. Till det bättre. Idag 17 år senare har jag axlar jag älskar att visa, en stark mage och jag har vader en sprinter kan avundas. Jag har skärpt matintag (och Whiskey), kort sagt: jag är mer än supernöjd. Ylab har åstadkommit mirakel. Och allt detta på en timma i veckan. Men vilken timme!”

– Amelia Adamo, mediadrottning

 

Intellektuell stimulans på köpet

“Tack Ylab! Mitt liv är förändrat tack vare er och framför allt för att jag hade turen att hamna hos Anatoli. Jag hade problem med smärtor i ena höften vilket gjorde mig mindre rörlig. Vissa rörelser fick jag helt enkelt undvika på grund av smärtan. Efter flera läkarbesök med både vanlig röntgen och MR hittade man inte orsaken till smärtan. Läkarna gav upp. Det var då jag blev rekommenderad att försöka låta YLAB ta sig an mitt problem. Efter ca 2 månader med en timme i veckan var smärtan helt borta och rörligheten tillbaka.
Det var flera år sedan och nu tränar jag enligt Ylabupplägg två gånger i veckan och har nästan glömt varför jag kom första gången. Jag uppskattar framför allt att träningen är individanpassat och gjord exakt för mig och ingen annan. Jag går med högt huvud och med spänst från Ylab efter varje träning. Under träningen har jag dessutom fått en intellektuell stimulans eftersom Anatoli är en av de mest allmänbildade och kultiverade människor jag träffat. Jag ser fram emot varje träning.”

-Kent Carlbom, Företagare

 

Ylabs resa | Ylabs medarbetare | Ylabs kunder tycker

%d bloggers like this: