fbpx

Vi älskar våra kunder. Vi älskar att hjälpa våra kunder att må bättre, bli av med smärta och bli starkare. Här är vad kunder säger om oss:

”En avslappnat trevlig atmosfär”

”Man känner sig omhändertagen”

”Lugn och skön atmosfär här på Ylab. Varierad träning är kul. Jag längtar till mina träningspass varje vecka”

Mirakel på en timme i veckan

”När jag mötte Yvonne och la min kropp i hennes händer, förändrades mitt liv. Till det bättre. Idag 17 år senare har jag axlar jag älskar att visa, en stark mage och jag har vader en sprinter kan avundas. Jag har skärpt matintag (och Whiskey), kort sagt: jag är mer än supernöjd. Ylab har åstadkommit mirakel. Och allt detta på en timma i veckan. Men vilken timme!”

– Amelia Adamo, mediadrottning

Golfen har blivit bättre

”Ylab är bäst i test! Hade haft ont i ryggen i exakt 25 år och testat allt när jag gick dit. Hade haft stort diskbråck i ländryggen efter golf i 35 år. Blev smärtfri efter 3 veckor och är nu efter 4 års träning stark i coren så att smärtan är borta och mina drivar nu 250 meter utan problem😀😀 Testa Ylab du med!”

– Joakim Sabel, Golf-entreprenör

Intellektuell stimulans på köpet

”Tack Ylab! Mitt liv är förändrat tack vare er och framför allt för att jag hade turen att hamna hos Anatoli. Jag hade problem med smärtor i ena höften vilket gjorde mig mindre rörlig. Vissa rörelser fick jag helt enkelt undvika på grund av smärtan. Efter flera läkarbesök med både vanlig röntgen och MR hittade man inte orsaken till smärtan. Läkarna gav upp. Det var då jag blev rekommenderad att försöka låta YLAB ta sig an mitt problem. Efter ca 2 månader med en timme i veckan var smärtan helt borta och rörligheten tillbaka.
Det var flera år sedan och nu tränar jag enligt Ylabupplägg två gånger i veckan och har nästan glömt varför jag kom första gången. Jag uppskattar framför allt att träningen är individanpassat och gjord exakt för mig och ingen annan. Jag går med högt huvud och med spänst från Ylab efter varje träning. Under träningen har jag dessutom fått en intellektuell stimulans eftersom Anatoli är en av de mest allmänbildade och kultiverade människor jag träffat. Jag ser fram emot varje träning.”

-Kent Carlbom, Företagare

Michal Dömstedt Ylab

Jag är oerhört tacksam att jag hittade till Ylab

En period i livet var det bara två saker i som jag såg fram emot och det första var träningen på Ylab på tisdag morgon och den andra var Ylab-träningen på torsdag kväll. Det var en tung period i livet när jag hade väldiga nervsmärtor från både rygg och nacke. Jag kom till Ylab varje tisdag som ett vrak och gick därifrån med mindre värk men härlig känsla i kroppen och jag visste att det skulle kännas ännu bättre efter torsdagskvällens träning. Det jag är mest nöjd över är att jag fortsatt att gå på Ylab även när allt vände och jag började må bättre mycket tack vare träningen på Ylab. Jag är oerhört tacksam över att jag en gång hittade hit, jag känner mig verkligen hemma på Ylab och jag ser alltid fram emot veckans energikick.

Jag har gått på Ylab i många år och jag kommer att fortsätta gå där i någon form så länge jag själv kan bestämma över mitt liv.

-Michael Dömstedt