Ylab hjälper dig som vill förbättra din kondition och uthållighet med fysiologiska tester och mätningar av maximalt syreupptag och anaerobt tröskelvärde

Vi använder ledande mätinstrument som mäter syreupptag med samma noggrannhet som konventionella system men med en enklare testprocess, dvs inga gasflaskor och uppvärmning behövs.

Vi erbjuder två olika fystester för fastställande av dina träningszoner och optimering av din träning:

  • VO2max, subMax VO2 – konditionstest
  • Anaerobt tröskelvärde

Ett nytt tillvägagångssätt för mätning av din ämnesomsättning

Vissa dieter kan påverka din ämnesomsättning så att energibehovet går ner. Konsekvensen blir att din energibalansnivå sjunker vilket innebär att du måste äta mindre för att stå still i vikt. 

Ylab introducerar en ny metod med enklare metabolisk bedömning för dig som vill optimera kost och träning för en hållbar målvikt.

Hur kompetenta är testledarna?

Ylab anställer endast testledare med akademisk utbildning. Samtliga har internutbildning som ligger högre än SIS Swedish Standards Institutes minimikrav för testledare.
Ylab är agent för Cosmed och är därför väl förtrogen i hur instrumenten fungerar och bör skötas. Vi använder den mest avancerade modellen Fitmate MED.

Med drygt tjugo tusen mätningar och gedigen forskningserfarenhet erbjuder vi tillgång till kompetent genomförande av mätningar samt guidning genom resultat.

Hur förbereder jag mig för ett fystest?

Du bör inte träna samma dag som du mäter och inte heller stressa, cykla eller springa till mätningen. Du tar med träningskläder, Ylab tillhandahåller tvål och handduk för dusch.

Pris och bokning

Som ny kund kontaktar du oss via formuläret nedan.  När du gjort en första mätning hos oss kan du ladda ner vår app och boka tid via den i framtiden. Mätningen kostar 1900 kr och du kan betala med kort eller kontant i receptionen när du kommer.

%d bloggers like this: